zaterdag 2 april 2011

En nu voor het echie....

Gisteren dan toch echt voor het echie.. de sleuteloverdracht! Om 12uur met de eigenaresse afgesproken in het huis. Het is hier niet nodig om naar de notaris te gaan.
We maakten nog een laatste rondje door het huis, namen de meterstand op en ondertekende de overdrachtspapieren.
Daarna eerst eens even rustig buiten in de zon bijgekomen van de schrik ;-) en een bakkie gedaan.
Veel Dyrkornbewoners waren erg nieuwsgierig naar ons huis, maar het zijn geen mensen die zomaar even 'aanwaaien'. Dus besloten wij een SMS-bom te plaatsen naar alle mensen die wij graag ons huis wilden laten zien. We nodigden ze uit voor koffie/ limonade met taart in de namiddag. De meesten, waar we ook het meeste contact mee hebben, kwamen langs of stuurden ons een smsje terug. Het werd een supergezellig middag met kinderen die ons heel lege huis doorrenden (we kunnen bijverdienen als 'klein Balorig') en iedereen die lekker taart at en gezellig stond te kletsen. Al met al een geslaagde actie. Moe maar voldaan samen met de buurman in ons appartement de restjes opgesnoept en toen vermoeid naar bed.
meterstand opnemen met Reidun



wafels bakken











Oma Oudijk bellen

Vandaag met de auto + aanhanger richting de stad om tegels op te halen. En als we dan toch de aanhanger hebben: gelijk maar aan groot gedeelte van onze troepjes overbrengen naar ons nieuwe huis.


1 opmerking: